skvyber
skvyber
Zvoľte jazyk
vybercz
sk
E-mail:
alebo cez:
facebook
google
Ešte u nás nemáte účet?
Zaregistrujte sa a získajte výhody:
5 EUR na prvú objednávku
zľavy, súťaže a prekvapenia
   pravidelne e-mailom
postrážime vám nedostupný tovar
obľúbené kúsky v zozname želaní
Nákupný košík
+421 944 762 796 +421 944 762 796 Po-Pia 8:00-16:00
V nákupnom košíku aktuálne nič nemáte
Neviete si rady s výberom? Pomôžeme Vám

Lifestyle Knihy a časopisy Knihy How to make Coffee: The science behind the bean

How to make Coffee: The science behind the bean

Pridať do zoznamu želaní
 / How to make Coffee: The science behind the bean
How to make Coffee: The science behind the bean

Káva. Ako to, že jej kúzlu podliehame už po stáročia? Prečo nám tak veľmi chutí a ako pripraviť tú vôbec najlepšiu? Na všetky vaše otázky ohľadom kávy vám odpovie malá, avšak informáciami nabitá kniha s jednoduchým názvom: How to make Coffee (Ako pripraviť kávu). Určite ju ocenia všetci milovníci kávy, kávovej kultúry aj tí, ktorí chcú vedieť všetko o jej príprave, histórii či chemickom zložení.

Hoci kniha neobsahuje kofeín, povzbudí vás množstvom užitočných informácií, ktoré raz a navždy nájdete na jednom mieste - princípy prípravy kávy, návody na všetky základné metódy krok za krokom, informácie o zrnách, mletí, teplote vody aj pridávaní mlieka. Keď sa pustíte do čítania, už nikdy neochutnáte obyčajnú kávu. Vďaka nabitým znalostiam ju vždy pripravíte tak, aby bola perfektná.

Kniha je písaná v anglickom jazyku.
Mäkká väzba.

ISBN: 9781782405184
Rozmery: 13 × 1,3 × 18,5 cm.
Počet strán: 160

Záruka: 2 roky
12.51 EUR

Káva. Ako to, že jej kúzlu podliehame už po stáročia? Prečo nám tak veľmi chutí a ako pripraviť tú vôbec najlepšiu? Na všetky vaše otázky ohľadom kávy vám odpovie malá, avšak informáciami nabitá kniha s jednoduchým názvom: How to make Coffee (Ako pripraviť kávu). Určite ju ocenia všetci milovníci kávy, kávovej kultúry aj tí, ktorí chcú vedieť všetko o jej príprave, histórii či chemickom zložení.

Hoci kniha neobsahuje kofeín, povzbudí vás množstvom užitočných informácií, ktoré raz a navždy nájdete na jednom mieste - princípy prípravy kávy, návody na všetky základné metódy krok za krokom, informácie o zrnách, mletí, teplote vody aj pridávaní mlieka. Keď sa pustíte do čítania, už nikdy neochutnáte obyčajnú kávu. Vďaka nabitým znalostiam ju vždy pripravíte tak, aby bola perfektná.

Kniha je písaná v anglickom jazyku.
Mäkká väzba.

ISBN: 9781782405184
Rozmery: 13 × 1,3 × 18,5 cm.
Počet strán: 160

Záruka: 2 roky
PODOBNÉ PRODUKTY
SME TU PRE VÁS
Ivana Hájková
Ivana Hájková
Osobný poradca
NEMALO BY VÁM UNIKNÚT
NOVINKY a AKCIE zo sveta Bella Rose!
Po prihlásení k odberu newsletteru Vám zašleme unikátny kód na ZĽAVU 5 EUR!

Poznáte nás z časopisov

Copyright © 2009 - 2022. Už 13 rokov prinášame krásnu atmosféru k vám domov ♥