Letná kolekcia Bella Rose 2+1 ZADARMO
VYBRAŤ SI
kontakt
Prihlásenie
0
0.00 EUR
BIO sypká zmes pre prípravu cesta na pizzu 350 g
SKLADOM
11.96 EUR
domov Kuchyňa a jedáleň Čaje a pochutiny Pochutiny Zmesi na pečenie a varenie BIO sypká zmes pre prípravu cesta na pizzu 350 g
Pridať do zoznamu želaní

BIO sypká zmes pre prípravu cesta na pizzu 350 g

  • Nicolas Vahé / BIO sypká zmes pre prípravu cesta na pizzu 350 g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
  • BIO sypká směs pro přípravu těsta na pizzu 350g
KREHKÝ TOVAR? BEZ OBÁV.
Balíme starostlivo, nerozbitne a s láskou.
BIO sypká zmes pre prípravu cesta na pizzu 350 g

Máte chuť na autentickú taliansku pizzu s tenkou kôrkou? Táto bio sypká zmes od Nicolase Vahé je starostlivo spracovaná zmes tvrdej a jemne mletej pšeničnej múky zo slnečných rovín stredného Talianska.

Stačí pridať vodu, olej a trochu droždia a budete mať dokonalú pizzu.

Ale prečo zostať len u pizze? Zmes je tiež ideálna na focacciu, ciabattu alebo domáce cestoviny. Tak sa pustite do toho a pripravte si večeru ako z reštaurácie v Ríme!

Zloženie: pšeničná múka typu 00* 80 %, pšeničná múka 18 %*, soľ (jodidovaná)
* = organické poľnohospodárstvo EU

SKLADOM - Doručíme 8. 7. - 10. 7. 2025
Možnosti dopravy
11.96 EUR
3.42 EUR / 100 g
Rozmery
hmotnosť 350 g
Vlastnosti
Vhodné aj na focacciu, ciabattu alebo domáce cestoviny.
Podľa receptúry michelinského šéfkuchára Nicolasa Vahé.
Z jedného vrecka je možné vyrobiť 4 pizze.
Výrobca
Society of Lifestyle A/S
Dizajnér
Spoznajte dizajnéra značky
Nicolas Vahé
Spoznajte dizajnéra značky
Nicolas Vahé
N
Šéfkuchár Nicolas Vahé sa narodil v Amiens na severu Francúzska. Svoj kulinársky talent dosiahol v Pic Valence, vynikajúcej reštaurácii pýšiacej sa 3 michelinskými hviezdami. Neskôr jeho kroky viedli do čokoládovne Daniela Girauda, prestížneho majstra čokolády. V roku 2000 sa Nicolas Vahé presťahova...
Šéfkuchár Nicolas Vahé sa narodil v Amiens na severu Francúzska. Svoj kulinársky talent dosiahol v Pic Valence, vynikajúcej reštaurácii pýšiacej sa 3 michelinskými hviezdami. Neskôr jeho kroky viedli do čokoládovne Daniela Girauda, prestížneho majstra čokolády. V roku 2000 sa Nicolas Vahé presťahova...
NAŠI ZÁKAZNÍCI S TÝMTO PRODUKTOM AJ KUPUJÚ
PODOBNÉ PRODUKTY
Z NÁŠHO blog
3 miešané nápoje, do ktorých sa toto leto zamilujete
Z NÁŠHO blog
3
3 miešané nápoje, do ktorých sa toto leto zamilujete
Pokiaľ hľadáte inšpiráciu na niečo netradičné, čím by ste sa mohli blysnúť na tohtoročnej grilovačke, potom ste tu správne. Dajte si zmraziť množstvo ľadu, pret...
Nikola Soušková
SME TU PRE VÁS
Nikola Soušková / osobný poradca
+421 944 762 796Po–Pia 8–15 hod.
10 EUR
ZĽAVA
NOVINKY A AKCIE ZO SVETA BELLA ROSE!
Po prihlásení k odberu newslettera Vám zašleme unikátny kód na ZĽAVU 10 EUR!

Platobné metódy

gopay  visa  mastercard
apple  google  twisto

Inšpirujte sa s nami

Kontakt

telefon +421 944 762 796 PO–PIA 8:00–15:00

Ďakujeme zákazníkom

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz

APEK APEK Ověřeno zákazníky Ověřeno zákazníky Udržitelný e-shop

Poznáte nás z časopisov

časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
Copyright © 2009 - 2025. Už 16 rokov prinášame krásnu atmosféru k vám domov
heureka