Dodajte vašim jedlám originálnu chuť a nechajte sa inšpirovať pri nakladaní mäsa, jeho rastlinných alternatív alebo zeleniny, hrejivou marockou marinádou . Táto marináda z dielne michelinského kuchára Nicolasa Vahe , dodá orientálnu chuť každému pokrmu. Stačí ňou potrieť akékoľvek mäso, zeleninu alebo napríklad aj cícer, nechať chvíľu odležať a potom pozvoľna piecť na 150°C, počas 2 - 3 hodín (v prípade mäsa).
Zloženie: lúpané paradajky (paradajky, paradajkový džús, kyselina citrónová, ocot z červeného hrozna, extra virgin olivový olej, horčica (horčičné semienko, voda, ocot, cukor, sodium hydrogen sulphite), červená paprika, čierne olivy (čierne olivy , repkový olej, soľ), sušené paradajky, koriander, korenie, soľ, cesnak, korenie.