Dochuťte svoju slávnostnú večeru skvelým mangovým chutney s kokosom. Výborne sa hodí k bravčovému, k ryži, ale úplne najlepšie si ho vychutnáte s krevetami.
Pochutiny kuchára Nicolasa Vahého, ktorý pôsobil ako šéfkuchár v niekoľkých reštauráciách ocenených michelinskými hviezdami, sú vyrobené z čerstvých a tradičných surovín, podľa vlastných, originálnych receptúr.
Zloženie: mango 42%, jablko, cibuľa, kokosové pyré 9% (voda, kokosové mlieko 27%, strúhaný kokos 9%, cukor, maltodextrín, kokosová aróma, kazeinát sodný (mlieko)), trstinový cukor, slnečnicový olej, jablčný ocot, kokosové hobliny 0,8% (sušený kokos 80%, cukor, voda, humectant: glycerol, kokosová aróma, soľ), zázvor, soľ, korenie 0,4%
Po otvorení odporúčame do týždňa spotrebovať.