sa nemôžete dočkať, sa jar konečne prejaví v celej svojej kráse a opäť si budete môcť užívať posedenie na terase, balkóne či záhradke? Čoskoro sa dočkáte:)

Na príchod skutočnej jari sa môžete pripraviť už teraz. Až príde, nebudete sa musieť ničím zdržovať a rovno si začnete užívať hrejivých slnečných lúčov.

K vonkajšiemu posedeniu každopádne patrí lavička. Vezmite si svoju obľúbenú knihu a napr.niečo dobrého a bežte si vychutnávať pohodu na čerstvom vzduchu. Bambusová lavička sa stane neprehliadnuteľným doplnkom Vašej terasy alebo záhradky.

lavička

Alebo dáte prednosť záhradnému lehátku? Štýlové lehátko je možné pre väčšie pohodlie nastaviť do troch polôh, navyše má veľmi pohodlnú opierku hlavy v podobe vankúšika. Ako si do neho raz sadnete, nebude sa Vám chcieť vstať:-)

lehat

A čo takto hojdacie kreslo? Kto by odolal ľahkému hojdaniu?

houpa

Pre pohodlné sedenie sa iste budú hodiť prešívané sedáky z príjemnej bavlny.

sedák

Je predsa len ešte chladno? Nevadí. Nechajte sa objať hrejivou pletenou dekou s nadčasovým vrkôčikovým vzorom. V tej Vám bude naozaj teplúčko. Zahreje Vás aj len pohľad na ňu:-)

dek

Aby ste mali kam odložiť šálku kávy či rozčítanú knihu chcelo by to nejaký pekný stolček. Milovníkov romantického štýlu určite osloví kovový stolík s výraznou imitáciou patiny.

stolek

Miesto malého stolíka môžete pokojne použiť drevenú stoličku, ktorá je zámerne vyrobená tak, aby vyzerala starožitne.

stolič

Skvelou dekoráciou a súčasne praktickým pomocníkom sa stane rozkladací drevený sušiak na bielizeň.Môžete na ňom sušiť bielizeň na čerstvom vzduchu, ale tiež na neho môžete zavesiť zväzky byliniek a vychutnávať si ich príjemnú vôňu.

sušák

Čo by to bolo za vonkajšie posedenie bez lampiónov? Lucernička z bambusového dreva Vám bude príjemným spoločníkom, či už budete sami, alebo s niekým blízkym.

lucer

Teraz už len stačí počkať si na hrejivú náruč slniečka:-)

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!