Valentín sa rýchlo blíži, a tak je najvyšší čas poobzerať sa po nejakom peknom darčeku pre vašich milovaných. Aby sme vám to čo najviac uľahčili, pripravili sme pre vás článok s tipmi na valentínske darčeky a tiež sme pre vás vytvorili špeciálnu kategóriu Valentín, kde nájdete tie najromantickejšie darčeky, ktoré zaručene potešia.

Deň svätého Valentína čiže sviatok zamilovaných asi netreba predstavovať. Aj keď sa k nám dostal relatívne nedávno, rýchlo si získal popularitu a tá stále rastie. S Valentínom sa spájajú rôzne romantická gestá, ale aj darčeky v podobe kvetov, želaní, čokolády, štýlových dekorácií, zážitkov a podobne.

misa

Možno máte pocit, že Valentín je ešte ďaleko, ale čas neúprosne rýchlo beží a Valentín tu bude čo nevidieť. Pripravte sa na sviatok všetkých zamilovaných pekne s predstihom. Vyhnete sa tak riziku, že naň nakoniec zabudnete a budete narýchlo zháňať aspoň nejakú drobnosť po ceste z práce.

Na výbere valentínskeho darčeka si dajte záležať. Veď ho vyberáte pre toho najmilovanejšieho človeka na svete. Aby sme vám výber aspoň trochu uľahčili, pripravili sme pre vás tipy na valentínske darčeky pre ženy aj pre mužov.

Pre ženy

1 / Náušnice Hearts

Romantické náušnice v tvare srdiečok vykladané krásnymi kryštálikmi Swarovski budú štýlovým darčekom práve na Valentína a určite potešia každú ženu. Ich jednoduchý a nežný dizajn ich predurčuje na každodenné nosenie a nebudú tak ležať niekde schované v šuplíku na „až niekedy“…

hearts

 

2 / Darčekový box Cluse Amour

Zamilovaný set Cluse Amour bude tým pravým valentínskym darčekom pre vašu drahú polovičku. Štýlová krabička posiata srdiečkami v sebe ukrýva krásne prekvapenie v podobe elegantných hodiniek s vymeniteľným remienkom. Súčasťou balenia je aj kartička určená na napísanie milého venovania. S hodinkami Cluse jednoducho nemôžete šliapnuť vedľa.

cluse

3 / Hrnček Love is all

Prekvapte na Valentína svoju milú raňajkami do postele a jej obľúbený čaj alebo kávu jej naservírujte do romantického hrnčeka. Samozrejme môžete kúpiť jeden aj sebe. 🙂 Ak vám hrnček pripadá ako príliš všedný darček, zasaďte do neho nejakú kvetinku. Určite budete mať úspech.

love

 

4 / Willow Tree

Vyjadrite svoju lásku pomocou okúzľujúcich anjelikov a figúrok Willow Tree. Sú vyrobené z takzvanej umelej živice, ktorá je vernou napodobeninou dreva. Každá figúrka je dodávaná v krásnej krabičke, vo vnútri ktorej nájdete kartičku s krátkym textom a miesto na vpísanie osobného venovania. Týmto nádherným darčekom svoju milovanú zaručene dojmete.

anjelik

 

5 / Mydlové kvety do kúpeľa

Darujte tento rok svojej milovanej kvety v netradičnej podobe. Luxusné mydlové kvety zabalené v krásnej darčekovej krabičke sú priam predurčené k tomu, stať sa krásnym valentínskym darčekom, ktorý si nakoniec môžete vychutnať spoločne. Kto by odolal ružami prevoňanom relaxačnom kúpeli so svojou drahou polovičkou? 🙂kvety

6 / Vosk do aromalampy Rain

Zatancujte si na Valentína so svojou milou v daždi. Ani kvôli tomu nemusíte moknúť. Stačí rozpustiť modro sfarbený vonný vosk Rain, ktorý sa o všetko postará. Vôňa dažďových kvapiek spoločne s kvetinovými tónmi ľalie, ambry a bergamotu na vás bude mať až neuveriteľne upokojujúci účinok a zažijete čarovné romantické chvíle.

rain

 

7 / Balzam na pery Strawberries & cream

Dokonca aj taká maličkosť, ako je balzam na pery, sa môže stať krásnym valentínskym darčekom, a to predovšetkým vďaka dizajnovej darčekovej taštičke, v ktorej je dodávaný. Kto by odolal sladkému bozku s vôňou jahôd a smotany? 😉balzam

 

8 / Francúzske mydlo Heart

Originálnym voňavým malým darčekom môže byť aj malé mydlo v tvare srdiečka, ktoré je pekne zabalené v celofáne. Môžete ho darovať samostatne alebo ho pribaľte k inému darčeku ako malú voňavú pozornosť. Navyše s týmto mydlom si môžete byť istí, že darujete skutočnú kvalitu.

heart

 

Pre mužov

 

1 / Krištáľová karafa Crystal BOHEMIA

Darujte svojmu mužovi očarujúcu krištáľovú karafu z prvotriedneho českého skla. Karafa sa stane luxusným doplnkom baru v obývacej izbe alebo v pánskej pracovni. Hneď na Valentína ju môžete spoločne vyskúšať. Dajte si spolu pohárik lahodného koňaku či likéru a užite si pohodový večer vo dvojici.

karafa

 

2 / Postriebrená čajová lyžička

Prekvapte svojho milého originálnym darčekom v podobe jedinečnej postriebrenej čajovej lyžičky s nápisom. Vyberať môžete z množstva nápisov, napríklad Milujem Ťa, S láskou, Miluji Tě k sežrání, I Love You… Nápis na lyžičke vám zaručíme, ale konkrétny tvar lyžičky bude malým prekvapením.

miluji te

3 / Hodinky Triwa

Ozdobte zápästie svojho milého originálnymi hodinkami značky Triwa. Vďaka vysoko kvalitným a elegantným hodinkám, ktoré vždy ukazujú presný čas, už nikdy nikam nepríde neskoro (ani na vaše rande ;-)). triwa

 

4 / Pánsky krém na ruky a telo

Aj muži sa starajú o svoje telo a radi voňajú. Potešte svojho drahého luxusným krémom na ruky aj telo s príjemnou pánskou vôňou. Unikátna vôňa v sebe snúbi čerstvé citrusy, ananás, mandarínky, pižmo, ambru, céder, mach, tabak a morské minerály. Túto vôňu si nemožno nezamilovať.

krem

 

5 / Pánska toaletná voda

Každého muža tiež určite poteší neodolateľne voňavá pánska toaletná voda, ktorá v sebe spája tóny čierneho korenia, santalového dreva a ambry. Všetko je navyše doplnené o akcenty rakytníka a pestreca. Túto úžasnú vôňu si zamilujete vy aj váš partner.toaletna

 

6 / Sviečka v skle Rendezvous

Pozvite svoju drahú polovičku na rande prostredníctvom vonnej sviečky s príznačným názvom Rendezvous. Táto opojná a zvodná vôňa v sebe spája grep, pomaranč, céder a nádych pižma. Užite si romantické chvíľky vo dvojici.

sviecka

7 / Drevená ceduľa Every love story

Dajte svojmu partnerovi najavo, ako veľmi ho milujete, pomocou originálnej drevenej cedule s nápisom: Každý milostný príbeh je krásny, ale ten náš je môj najobľúbenejší. Bude sa perfektne vynímať nad manželskou posteľou alebo kdekoľvek inde na stene alebo ju môžete len oprieť o stenu napr. na poličke.

cedula

Balíme to

Nezabudnite darček pekne zabaliť. Stačí použiť krásny papierový sáčok so srdiečkami a máte hotovo. 🙂 Sáčok môžete tiež previazať povrázkom alebo prelepiť štýlovou washi páskou.

sacok

 

Všetky romantické darčeky sme pre vás pripravili do kategórie Valentín, aby sme vám čo najviac uľahčili výber.

Prajeme vám nádherného Valentína!

Lenka & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!