Papiernictvo pre vás znamená najväčšiu otravu? Nebaví vás preberať sa diármi a hľadať ten najmenej nudný? Potrebujete kúpiť kancelárske spinky, ale najveselšie, ktoré v obchode majú, sú potiahnuté farebným plastom? Túžite po originálnych lepiacich lístkoch na odkazy, ale klasické papiernictva vám ponúkajú maximálne jednofarebné papieriky? Nezúfajte. Ukážeme vám, že papierenský tovar môže byť originálny, veselý a hravý. Ideme na to!

1 / Plánujeme

Asi prvá vec, ktorú veľa ľudí v novom roku potrebuje, je nový diár. Plánovacií notes Black stripe sa stane praktickýmštýlovým doplnkom vašej kabelky alebo pracovného stola. Iste si vás získa svojím minimalistickým prevedením, čierne a biele prúžky sú stále in. Navyše zlaté boky všetkých listov z neho robíia vysoko elegantný kúsok. Na každej stránke nájdete miesto pre dátum, vaše denné ciele a poznámky.

blok

 

Veselý plánovací notes Copper Dot na prvý pohľad zaujme náhodne rozmiestnenými medenými bodkami na svetlo ružovom podklade. Vnútri je notes ladený do svetlo sivého odtieňa a je pripravený pojať všetky vaše poznámky, čo ktorý deň musíte urobiť.

blok_

 

Majte svoje každotýždenné plány pod ešte väčšou kontrolou vďaka štýlovému týždennému organizéru Cubes Blue! V pevných svetlo modrých doskách zdobených geometrickým vzorom nájdete všetko potrebné pre dokonalý poriadok vo vašich činnostiach. Tento organizér sa stane vašou pravou rukou. Vďaka svojej veľkosti sa pohodlne zmestí aj do vašej kabelky.

organizer

 

Do stolného týždenného plánovača Nice & Practical si môžu zaznamenávať svoje činnosti a úlohy všetci členovia rodiny. Umiestnite ho na nejaké viditeľné a dobre prístupné miesto, napríklad na chladničku alebo kuchynskú linku, a vždy tak budete mať prehľad, kto má kedy aký krúžok, schôdzku, kedy treba zájsť k lekárovi a pod. Nežný dizajn stolného plánovača vašej domácnosti pristane.

tyzdenny

2 / Zapisujeme a kreslíme

Ak hľadáte blok, ktorý vám poskytne dostatok miesta pre vaše poznámky a postrehy, práve ste ho našli. 🙂 Tvrdé dosky notesu To do Floral s veselým dizajnom v sebe ukrývaj dva trhacie bločky, ktoré už netrpezlivo čakajú na vaše slová. Navyše celý notes je prepásaný gumičkou, takže sa vám nebude samovoľne otvárať, a nájdete v ňom aj gumičku pre umiestnenie vašej obľúbenej ceruzky.

notes

Ak svoju obľúbenú ceruzku ešte nemáte, sada ceruziek zdobených prúžkami a bodkami čaká práve na vás, aby ste sa do nej mohli zamilovať. Ceruzky sú opatrené praktickou gumou, takže keď sa pomýlite, nič sa nedeje, ľahko sa to vymaže. Vďaka krásnemu baleniu môžu ceruzky poslúžiť aj ako milý a praktický darček.

tuzky

 

Radi vymýšľate príbehy, rozprávky alebo zaznamenávate, čo ste v ktorý deň prežili? Kúpte si do nového roku nový notes v pevných doskách Lovely Things. Praktický blok v originálnom dizajne vo vás prebudí ešte viac kreativity a skvelých nápadov. Môžete ho nosiť všade so sebou, zmestí sa vám takmer kamkoľvek.

lovely

Radšej sa vyjadrujete kresbou, ale všade na vás vykúkajú bloky s linkami a vy by ste tak radi čistý biely papier? Tak práve pre vás je pripravený čistý blok Adrienne plný bielych stránok čakajúcich na vaše ťahy ceruzkou. Blok v pevných doskách zdobený elegantnou potlačou ružovo-modrých kvetín je navyše vybavený krúžkovou väzbou pre príjemnejšie kreslenie či zapisovanie.

blok_3

3 / Lepíme a spinkujeme

Aj papierenské drobnosti môžu byť štýlové. Milujete psíkov? Potom by vám rozhodne nemali chýbať skutočne jedinečné kancelárske spinky Doggy Cute v tvare kostičiek. Iste k nim nie je potrebné nič dodávať. Jednoducho nemajú chybu! Sponky sú uložené vo veľmi peknej krabičke s motívom jazvečíka, a tak sa môžu stať aj veľmi milým a originálnym darčekom.kosticky

Pri psíkoch ešte chvíľu zostaneme. Milučké lepítka Doggy Cute v tvare jazvečíkov môžete použiť nielen na písanie poznámok a odkazov, ale aj na označenie stránok v knihe alebo napríklad v učebnici. Spinky v tvare kostičiek a lepítka s motívom psíkov by určite nemali chýbať žiadnemu milovníkovi zvierat.

lepitka

 

Ak potrebujete lepítka, kam sa vám vojde viac písmen, mohla by sa vám hodiť sada lepiacich pásikov v papierovej zložke s príznačným názvom Not to forget. Sada lepiacich pásikov s veselými farebnými vzormi vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári. Páči? 🙂 Čo tak napísať nejaký milý odkaz manželovi alebo deťom na sáčok s desiatou a spríjemniť im tak deň? Sebe ho iste spríjemníte už pri písaní odkazu.

sada lepitek

Už nám veríte, že papiernictvo nemusí byť nuda? Veľa ďalších papierenských výrobkov nájdete na tomto mieste. Navyše u nás môžete nakúpiť pekne v pohodlí svojho domova, bez toho aby ste vystrčili nos. 🙂

Prajeme vám krásne dni s veselým papierenským tovarom.
Lenka & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!