Vianočná výzdoba má doslova čarovnú moc. Vianočné dekorácie dokážu behom okamihu navodiť sviatočnú atmosféru a premeniť váš domov na to najkrajšie miesto na celom svete. A vzhľadom na to, že Vianoce tu budú čo nevidieť, pripravili sme pre vás tipy na najkrajšie vianočné ozdoby a dekorácie.

Pripravte si šálku voňavej kávy alebo obľúbený čaj, niečo malé na zahryznutie a nechajte sa vniesť do kúzelného sveta vianočných dekorácií.

Vianoce s Ib Laursen

 

Dekoratívne stromčeky

Vianoce máme všetci spojené s vianočným stromčekom. A než príde na rad ten naozajstný, môžete svoj interiér vyzdobiť vianočnými dekoráciami napríklad práve v podobe stromčeka. Pripravili sme pre vás veľa rôznych druhov z rozličných materiálov.

 

Dekoratívny stromček Glitter White

Dekoračný plastový stromček zasadený v drevenom podstavečku je pokrytý trblietavými flitrami, a tak vyzerá, akoby ho pokryla snehová perina. Veľmi mu to pristane napríklad na okennom parapete. Pri každom pohľade naň sa vám iste vybavia časy, keď ešte počas Vianoc býval sneh.

stro

Dekoratívny vianočný stromček Concrete Small

Hitom tohtoročnej sezóny sa stal materiál, na ktorý by sme to zrejme nepovedali, a to betón. A betón sa objavil aj ako materiál na výrobu vianočných dekorácií. Betónové vianočné dekorácie vyzerajú jedným slovom úžasne! Sú veľmi elegantné a dajú sa skvele kombinovať s ďalšími dekoráciami. Ako sa vám páči betónový vianočný stromček?

beton

Dekoratívny stromček Wood

Hľadáte skutočne originálnu, jednoduchú a efektnú vianočnú dekoráciu v severskom štýle? Drevený stromček z okrúhlych pohyblivých drievok bude to pravé. Môžete ho nechať len tak, alebo ho ozdobiť podľa svojho vkusu. Veľkou výhodou tohto stromčeka je, že vám nikdy neopadá a môžete ho tak používať každý rok. A navyše si môžete byť istí, že upúta pozornosť každého, kto k vám zavíta na návštevu.

wood

Biely dekoratívny stromček

Krásny kovový stromček vďaka bielej farbe a patine pôsobí, ako by ho posypal chladivý sneh. Bude sa skvele vynímať na parapete, na konferenčnom stolíku či na sviatočne prestretom stole.

str

 

Papierový stromček Nova white/gold

Ako posledného zástupcu vianočných stromčekov sme vybrali originálny papierový stromček sneho-bielej farby so zlatým zdobením. Stromček má drevený podstavec a ľahko ho tak postavíte, kamkoľvek budete chcieť.

str

 

Anjeli

Anjelské krídla white

K Vianociam patria tiež anjeli. Nežná dekorácie v podobe anjelských krídel z jemných pierok vám ich bude pripomínať, kedykoľvek na sa ne pozriete.

křídla

Willow Tree – Milujúci anjel

Anjelik z umelej živice sa stane nežnou dekoráciou vášho vianočne vyzdobeného interiéru. Anjelik je navyše vybavený pútkom na zavesenie.

and

Svetelná reťaz z anjelikov

Tiež na Vianociach milujete svetielka a žiarovky? Tak to si iste zamilujete svetelnú reťaz s malinkými anjelikmi, kde každý anjelik v sebe ukrýva malú LED žiarovku. Omotajte ňou vetvičku, naaranžujte ju na sviatočný stôl, do adventného skleneného boxu alebo si ju dajte na vianočný stromček a užívajte si vianočnú atmosféru.

řetěz

Venčeky

Dekoratívne srdiečko z vetvičiek

V jednoduchosti je krása. Platí to aj o milom venčeku v tvare srdiečka spleteného z niekoľkých silnejších vetvičiek, ktorý si môžete zavesiť do okna, na dvere alebo napríklad na stenu. Táto dekorácia vám môže robiť radosť nielen počas Vianoc, ale aj počas celého roka. Počas Vianoc ho môžete ešte dozdobiť napríklad mašličkami, voňavými perníčkami či drobnými ozdoami a nádherná vianočná dekorácia je na svete.

srdce

 

Venček z borovicových šišiek

Nádhernou vianočnou dekoráciou je tiež prekrásny venček upletený z malých borovicových šišiek. Venček je krásny sám o sebe, ale môžete ho dozdobiť podľa svojho vkusu. Jeho nespornou výhodou je, že s vami môže byť po mnoho Vianoc. Je totiž úžasne nadčasový.

borov

Vianočná girlanda Christmas Gold

Milujete vianočné dekorácie, ktoré si môžete sami vyrobiť? Pamätáte si na to, ako ste v detstve vyrábali papierové reťaze z prúžkov farebných papierov? Vráťte sa aspoň na chvíľu do toho krásneho obdobia a vyrobte si originálnu vianočnú reťaz z pripravených prúžkov. Ak máte deti, zapojte aj ich a užite si spolu neopakovateľné chvíle plné pohody. Môžeme vám zaručiť, že výsledok bude stáť za to!

girlanda

Sviečka v skle Christmas Tree

Vonná sviečka v skle je krásnou dekoráciou, ktorá dokáže navodiť príjemnú atmosféru. Zapáľte si vonnú sviečku s príznačným názvom Christmas Tree, ktorá v sebe spája vôňu borievky, jedľového ihličia, cédrového dreva a mošusu, a vydajte sa v ústrety blížiacim sa Vianociam.

svíčka

Kovový zvonček Stars Antique white

Na záver nesmieme zabudnúť na dekoráciu zo všetkých najdôležitejšiu! Vianočný zvonček, ktorý nielen deťom oznámi príchod Ježiška. A Vianoce môžu začať!

zvonek

 

Veľa ďalších vianočných dekorácií a ozdôb nájdete na tomto mieste.
Prajeme vám príjemne strávený predvianočný čas!
Lenka & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!