Boli ste už tento rok cez prázdniny na pikniku? Ak nie, práve teraz je najvyšší čas napraviť to a užiť si krásny deň s rodinou alebo priateľmi.

Už je to tak. Prázdniny neskutočne rýchlo utekajú, a tak vyťažte z leta maximum a vyrazte s rodinou alebo priateľmi na piknik.

piknik

Zasadnite spoločne k mape a vyberte nejaké krásne miestečko, kam by ste sa radi pozreli. Dáte prednosť klasike v podobe pikniku niekde na lúke, alebo skúsite niečo iné? Čo napríklad piknik na zrúcanine hradu alebo pri zatopenom lome?
Môžete spojiť príjemné s užitočným a na piknik vyraziť napríklad na bicykli. Pohybom prospejete svojmu telu a užijete si fajn deň so svojimi blízkymi.

Máte vybrané, kam vyrazíte? Tak teraz už len zostáva zabaliť všetko potrebné. Čo by ste rozhodne nemali zabudnúť doma?

Piknikový kôš

Skvelými pomocníkmi na piknik sú piknikové koše. Piknikový kôš hravo obsiahne všetko, čo by sa vám mohlo hodiť, aj niečo navyše. 🙂

kosik

Deka na piknik

Príjemnú pohodu vám zaistí prešívaná deka na piknik. Niet nad to, pekne sa uvelebiť na piknikovej deke a načúvať zvukom prírody. Len si to predstavte – ležíte na voňavej lúke, obďaleč zurčí potôčik, vtáčiky štebocú… Už sa tešíte?

 

deka

Jedlo a nápoje

Dôležitou súčasťou pikniku je samozrejme jedlo a pitie. Jedlo by malo byť jednoduché, aby ste jeho prípravou nestrávili celý deň. Výborné sú rôzne sendviče, slané a sladké pečivo… Skvelou voľbou sú aj čerstvé zeleninové či ovocné šaláty. Aby pripravené dobroty prežili cestu bez úhony, zabaľte ich do farebných krabičiek na jedlo.

dozicky

Servírovacie potreby

Aj jedlo na pikniku možno servírovať štýlovo. Pribaľte do piknikového koša melamínové tanieriky v krásne veselých farbách a tiež hravé melamínové poháriky na nápoje.

riad

Na prepravu pitia môžete použiť termo kanvicu z kvalitného a pevného plastu. Bude krásnou ozdobou prestretej piknikovej deky.

kanvica

Praktické látkové obrúsky prídu vždy vhod, preto by rozhodne nemali ostať zabudnuté doma.

obrusok

Svetielka

Pripravte sa tiež na možnosť, že sa vám nebude chcieť domov a piknik pretiahnete do neskorých večerných hodín. Vezmite teda so sebou aj baterky, lucerničky alebo napríklad lampióny.

lampas

Užívajte si zostávajúce prázdninové dni a nebuďte smutní, iste nás ešte čaká krásne babie leto a budeme môcť vyraziť na piknik aj po prázdninách.
Lenka & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!