Ak máte radi severský štýl, ale trochu Vás odrádzajú vysoké ceny, zbystrite pozornosť. Pripravili sme pre Vás veľký januárový výpredaj. Nájdete v ňom tie najlepšie kúsky z nášho e-shopu za skvelé ceny.

Vianoce sú za nami, ale vždy sa je na čo tešiť. Práve v týchto dňoch sme zahájili veľmi obľúbený januárový výpredaj. Rozhodne nejde o žiadne „ležiaky“, väčšinou sa jedná o najobľúbenejšie produkty z našej ponuky, z ktorých máme už len pár posledných kúskov na sklade. Váhanie teda rozhodne nie je na mieste.

A čo sme pre Vás pripravili? Poďte s nami na malú ochutnávku. 

1/ Vianočné dekorácie a teplé deky

Nestihli ste pred Vianocami nakúpiť vianočné dekorácie? Nevadí. Môžete sa zásobiť na tie tohtoročné, navyše za veľmi výhodné ceny.

Vianočné dekorácie

 

Zima ešte zďaleka nekončí, a tak sa určite občas radi zababušíte do teplej deky s šálkou lahodného čaju alebo kávy v ruke. Deku môžete použiť aj ako prikrývku na sedačku.

deka

2/ Dekorácie do bytu

Dni sa síce pomaličky predlžujú, ale svetla ešte stále nie je dosť, a tak určite nie je neskoro na zaobstaranie si nástennej lampy. Rozhodne by nemala chýbať žiadnemu milovníkovi knižiek v jeho čítacom kútiku.

Lampička

Úložných boxov nie je nikdy dosť. Drevený box s patinou nájde svoje miestečko v akejkoľvek miestnosti. Vďaka svojmu starobylému vzhľadu bude krásnou a navyše aj praktickou dekoráciou.

Drevený box

 

3/ Niečo na seba…

Bella Rose neprináša len bytové doplnky a dekorácie, ale je aj odborníkom na severskú módu. Pripravte sa na leto už teraz a zaobstarajte si veľmi príjemný top, zdobený romantickou čipkou. Krásny bude ako sám o sebe, tak aj pod ľahkým svetríkom.

Top

 

K topu sa budú skvelo hodiť nohavice z príjemnej bavlny s prepracovanými detailmi. Určite Vám budú sedieť!

Nohavice

 

S nôžkami šup do pohodlných balerínok a môžete vyraziť do ulíc. Balerínky sú veľmi elegantné a ľahko kombinovateľné s rôznym oblečením. A je na nich úžasné, že ani po dlhej chôdzi Vás nebudú nikde tlačiť.

Baleríny

 

Nezabudnite aj na nenahraditeľného pomocníka do dažďa – elegantný dáždnik, vďaka ktorému si budete dážď vyložene užívať 😉

 

Dáždnik

 

Všetok tovar za skvelé ceny nájdete pekne pohromade na tomto mieste.

Prajeme Vám príjemné nakupovanie!

Tip: Ak ste od Ježiška dostali darčekový poukaz do nášho e-shopu, práve teraz je ten najlepší čas použiť ho.

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!