Prázdniny sú v plnom prúde, počasie je krásne letné. A práve v týchto horúcich dňoch by sme nemali zabúdať na pitný režim. Kto by odolal orosenému poháru s ľadom a lahodným nápojom? Ľadový čaj Tafelgut bude tou správnou voľbou 🙂

Pripravte si ľadové letné osvieženie s novými príchuťami obľúbených čajov od nemeckej značky Tafelgut. Sú čisto prírodné a vynikajú svojou vysokou kvalitou. Nájdete medzi nimi veľa exkluzívnych chutí a vôní, ktoré si skrátka musíte zamilovať.

Ako na to?

Uvarte vybraný čaj a nechajte ho vychladnúť. Potom vezmite nejaký pekný sklenený džbán, nalejte do neho čaj, pridajte ľad. Vyladíte ho napríklad kúskom mäty a osviežujúci nápoj je pripravený na servírovanie.

Úžasne osviežujúci nápoj tiež získate napríklad vďaka ovocnému čaju Raspberry sóda iced tea, ktorý obsahuje okrem iného celé maliny a plátky pomaranča. Do pohára nalejte vychladený čaj, dolejte ho sódou a ozdobte pohárik plátkom limetky alebo citrónu alebo do pohára vložte voňavú bylinku.

rasp

 

Kombinácia rooibosu a exotického ovocia Vás zaručene dostane. Vďaka úchvatnej vôni kokosu, papáje, manga, banánuananásu sa budete cítiť ako na slnečnej pláži pri mori. Rooibos je vhodný aj pre deti. Iste si ho zamilujú rovnako ako Vy.

Osviežujúci čaj s príchuťou sladkej malinovky si získa Vás i Vaše deti. S týmto čajom bude dodržiavanie pitného režimu hračka.

Mango, ananás, pomaranč a mandarínka – je potrebné ešte niečo dodávať? 🙂 Táto kombinácia je skrátka dokonale letná!

Predstavte si osviežujúci čaj rooibos a svieži citrón zjemnený sladkou vôňou vanilky… A teraz ho ochutnajte 🙂

Kombinácia citrónu a rozmarínu nielen úžasne vonia, ale tiež osviežuje. Vychladený čaj stačí doplniť o ľad a vetvičku čerstvého rozmarínu.

rozmar

 

Vyberte si Vašu obľúbenú príchuť čaju Tafelgut alebo vyskúšajte nejakú novú a osviežte sa v horúcich letných dňoch.

Ponuku čajov Tafelgut nájdete na tomto mieste.

Jeden tip navyše: Zamrazíte do kociek ľadu kúsky ovocia alebo bylinky. Jednoduché a efektné! 🙂

Zdroj: Pinterest

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!