Veľký deň všetkých školákov sa rýchlo blíži.. Za pár dní je tu vysvedčenie. Pre niekoho obľúbený školský deň, pre iného veľmi nie. Všetky deti bez rozdielu si však zaslúžia nejaký pekný darček. Máme pre Vás pár tipov, ktorými svojim deťom určite urobíte radosť.

Štýlovo zabalená cukrovinka

Máte pre deti niečo dobré a premýšľate, ako to originálne zabaliť? Veselé plechové alebo látkové kornútky budú to pravé.

 plechlát

 

Rovnako tak môžete na dobrôtky použiť aj plechové dózičky v tvare srdiečok. Keď budú prázdne, môžu ich deti použiť na rôzne drobnosti a poklady. Dózičky sa stanú úchvatnou dekoráciou každej detskej izbičky.
doz

 

Látkový kamarát

Vaše detičky iste poteší krásny menčestrový vankúšik v tvare sovy. Je ručne vyrábaný a každá sovička je tak originál.sov

 

Milučké ružové textilné prasiatko pre šťastie si Vaše deti zamilujú na prvý pohľad aj dotyk. Môže s nimi ísť aj na prázdniny.
prasatko

 

Aj školáci sa radi hrajú 🙂 Chlapcov určite poteší myšiak v kovbojskom oblečku a dievčatká zasa králičia princezná v krásnych šatách.
kovbojprincezna

 

 

Roztomilým malým darčekom môže byť malá myška v krabičke od zápaliek.
myšky

Čistota – pol života!

Mydlo ako darček? A prečo nie? Mydlo v tvare čarovného medvedíka alebo balerínok len tak niekto nemá 🙂

modržlut

balerin

Sladká odmena

Prekvapte Vašich malých maškrtníkov výbornou čokoládou s brusnicami.Úplne sa im bude rozplývať na jazýčku.
čokolada


Deťom tiež môžete usporiadať malú oslavičku ich veľkého dňa a pripraviť im niečo dobré na zúbok.

Čerstvé a voňavé jahôdky najlepšie z vlastnej záhradky v sklenenom pohári a k tomu výborná šľahačka v bodkovanej miske. Kto by odolal? Alebo jahodový koktail …

Domáce muffinky? Žiadny problém 🙂 V našich keramických formičkách sa Vám zaručene podaria. Potom už ich stačí len ozdobiť.


mufin

 

Chystáte sa upiecť tortu? Hotová torta sa bude báječne vynímať na keramickom stojane.


stojan

 

Ako výborné osvieženie môžete podávať ľadový ovocný čaj doplnený o čerstvé ovocie alebo ovocný čaj s marshmallow.

 

Tak nech sa oslavička vydarí a darčeky sa páčia! 🙂 A nezabudnite, aj keď vysvedčenie nebude so samými jednotkami, svet sa kvôli tomu určite nezrúti. 😉

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!