V detských očiach sú Vianoce tým najkúzelnejším obdobím v roku. Nie je nad to zababušit sa s mamičkou a oteckom do deky, ujedať sladkosti, popíjať horúcu čokoládu a pozerať tie najmilšie rozprávky! Štedrý deň je pre deti snáď jedným z najdlhších dní vôbec. A napriek tomu by najradšej zastavili čas, a tú zmes očakávania, nervozity a nadšenia, tesne pred zazvonením zvončeka, prežívali stále znovu a znovu. Vidieť pri stromčeku tie rozžiarené detské očká, je pre nás dospelákov tým najkrajším darčekom zo všetkých – už len pre tých malých nezbedníkov stojí za to urobiť Vianoce nezabudnuteľnými!

Nekazme si to jedinečné predvianočné obdobie zbytočným stresom, túžbou po dokonalosti, alebo zbesilou honbou za vianočnými darčekmi. Veď nakupovať sa dá aj pekne v teple domova! S našimi tipmi na tie najkrajšie vianočné darčeky pre deti zvládnete tohtoročné Vianoce so severským pokojom a ešte vám ostane čas na všetkých tých snehuliakov, perníčky a tak obľúbené čajové posedenia.

Dieťa pri vianočnom stromčeku.
V detských očiach sú Vianoce tým najkúzelnejším obdobím v roku.

Adventný kalendár

Spríjemnite deťom nekonečné čakanie na Ježiška originálnym adventným kalendárom! Nebojte, nemusí to byť nutne ten s obrázkom Santu a poľskou čokoládou vnútri, naopak, adventný kalendár môže byť zároveň krásnou dekoráciou, ktorá prevedie vášho drobčeka celým detstvom. Taký nadčasový kúsok si môžete buď vyrobiť – a drobné hračky a dobroty vložiť napríklad do maličkých látkových vrecúšok, ktoré spolu s ostatnými zimnými ozdobami zavesíte na vetvičky, alebo si u nás vybrať už hotový kúsok priamo zo severskej dielničky.

Spríjemnite svojim drobcom čakanie na Ježiška štýlovým adventným kalendárom značky Bloomingville.

Pre bábätko

Vyčarujte úsmev na tvári aj tomu najmenšiemu členovi vašej domácnosti! Aj malé bábätko si môže vianočnú nádielku užiť doslova všetkými zmyslami. Ideálnym vianočným darčekom pre každého drobčeka je mäkučká dečka, roztomilý vankúšik s nežným obrázkom, alebo prírodná detská kozmetika značky Meraki s jemnou a nevtieravou vôňou. Malých jedákov (a hlavne ich mamičky) poteší aj štýlový podbradník a odolný melamínový riad s populárnymi detskými motívmi. A nezabúdajme ani na tradičný novorodenecký darček číslo jeden – bábätkovský denník, ten síce dieťatko neocení hneď, ale za pár rokov pre neho bude hotovým pokladom!

Aj malé bábätko si môže vianočnú nádielku užiť doslova všetkými zmyslami. Inšpirujte sa veselými doplnkami značky rice.

Pre teenagerov

Ten, kto tvrdí, že nájsť originálny vianočný darček pre teenagera je úkon takmer nadľudský, asi nepozná španielsku značku Woouf, pod ktorou sa skrývajú nielen nevšedné sedacie vaky, ale aj hravé obaly na tablety, minimalistické notesy a množstvo ďalších skvelých vychytávok, ktoré potešia každého dizajnového fanúšika.

Kto by si nechcel sadnúť na nočnú oblohu … so sedacím vakom značky Woouf je to možné!

Je tu doba mramorová! Tento luxusný motív sa vďaka svojej nadčasovej elegancii teší stále väčšej a väčšej obľube. Ukážte vašim odrastenejším deťom, že sa v nových trendoch pohybujete ako rybka vo vode a nadeľte im trebárs elegantné holandské hodinky Cluse s pravým mramorovým ciferníkom, originálny kryt na telefón, alebo vkusnú toaletnú taštičku.

Hodinky s mramorovým ciferníkom značky Cluse sú stávkou na istotu!

Vedľa nešliapnete ani dizajnovým diárom, retro ceduľou s vtipným nápisom, roztomilou kozmetikou Cath Kidston, jedinečným šperkom s kryštálom Decadron alebo lyžičkou s originálnym mottom La de da! Living. A pokiaľ si predsa len netrúfate odhadnúť, po čom váš násťročný túži, darčekový poukaz to istí!

Prekvapte deti originálnou vintage lyžičkou značky La de da! Living!

Pre malé princezné

Nezbedné pramienky malej princeznej (aj všetkých bábik) zrovnajú v okamihu do laty roztomilé sponky a čelenky značky Maileg v nežnom dievčenskom prevedení. S takou záplavou farieb sa aj česanie stane obľúbenou každodennou zábavou …

Sponočky značky Maileg potešia každú malú parádnicu!

Dánska značka Maileg si už získala priazeň mnohých detí a dospelákov naprieč celým svetom. Niet sa čomu diviť, nežným králikom, milým myškám a ďalším pôvabným ručne šitým zvieratkám nie je ťažké prepadnúť. V jednoduchosti je skrátka sila!

Milučké Maileg myšky si získajú každého drobčeka!
Milučké Maileg myšky si získajú každého drobčeka!

Pre maškrtné jazýčky

A keď všetko spapáš, uvidíš zajačika! Snáď každý drobček má svoj obľúbený tanierik s hrnčekom, ktoré by nevymenil ani za všetky sladkosti sveta. A ak vaše dieťatko ešte „svojho srdca šampióna“ nemá, náš roztomilý riad s veselými zvieratkami to v okamihu napraví! Nezabúdajme ale ani na melamínovú výbavičku pre tých úplne najmenších stravníkov. Melamínový riad je pre deti priamo ideálnym variantom – nielen, že je ľahký a odolný, ale je tiež zdravotne nezávadný a farebne stály. No, čo viac si priať?

Z takých tanierikov sa bude papať jedna báseň!

Pre kuchynských škriatkov

Urobte vašej malej kuchárôčke radosť a kúpte jej vlastnú „dospelácku výbavičku“ na varenie! Krásna zásterka, malý embosovaný valček s hravým vzorom alebo sada pastelových formičiek poteší gazdinky všetkých vekových kategórií.

Kto si dá sušienky s líštičkami? Embosované valčeky poľskej rodinnej firmy Goody Woody sú proste kúzelné!

Pre malých neposedníkov

Usmievavý a hlavne s láskou robený severský škriatok bude vášmu dieťatku skvelým parťákom na neplechy všetkého druhu a zároveň tiež milou dekoráciou vašej domácnosti. Musíme vás ale varovať, akonáhle raz vpustíte do svojho domova Maileg potvorky, váš život už nikdy nebude rovnaký – nedá sa im odolať!

Usmievavých škriatkov značky Maileg si skrátka nejde nezamilovať!

Pre malého strachopuda

Hravá svetielka značky Little lovely company budú perfektný vianočný darček pre každého drobčeka, ktorý sa potme sám bojí. Roztomilé svetelné reťaze a stolové lampičky s mráčikmi, zmrzlinami, hviezdičkami alebo dúhou zaženú všetky podposteľové strašidlá na míle ďaleko!

Roztomilá hviezdička značky A little lovely company si získa každého drobčeka!

Pevne veríme, že s našimi severskými darčekmi urobíte pod stromčekom poriadnu parádu a rozžiarite očká všetkých malých i veľkých nezbedníkov!

Želáme vám tie najkúzelnejšie vianočné sviatky!

Vendula & Bella Rose

 

 

 

 

 

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!