Letné dni aj večery zvádza na posedenie vonku. Ak máte radi Francúzsko a najmä Provence, môžete si užiť leto vo francúzskom štýle aj na Vašej záhrade. Prinášame Vám malú inšpiráciu na bytové doplnky a záhradné dekorácie.

Letné dni aj večery zvádza na posedenie vonku. Ak máte radi Francúzsko a najmä Provence, môžete si užiť leto vo francúzskom štýle aj na Vašej záhrade. Prinášame Vám malú inšpiráciu. Záhradný nábytok v štýle Provence zútulni každú záhradku. Štýlové drevené kreslo v bielej farbe láka k odpočinku na čerstvom vzduchu. Určite sa Vám ani nebude chcieť vstať. Báječne sa z neho bude pozorovať večerná obloha posiata hviezdami.

Železná židle Antique WhitePri posedenie nad pohárom levanduľovej limonády alebo pohárom francúzskeho vína bude ideálny biely kovový stolík so zdobenou stoličkou. Zabudnúť nemôžeme ani na štýlové sedáky s kvetinovými motívmi. Obľúbenou farbou pre Provence štýl je biela, fialová a ružová.

Povlak na sedák Camille flower 40x40Obr. Obliečka na sedadlo Camille flower 40×40 585 Sk

Kto sa rád hojdá, určite sa zamiluje do romantickej sedacej hojdacej siete v krémovej farbe. Vezmite si Vašu obľúbenú knihu alebo časopis a užite si príjemné chvíle. Alebo sa proste len pohojdajte a relaxujte.

Určite si tiež obľúbite štýlové záhradné ležadlo s dreveným rámom a pevnou látkou vo svetlo béžovej farbe, ktoré má dokonca pohodlnú opierku hlavy. Je ako stvorená pre posedenie s vychladeným drinkom.

A čo taká drevená lavička, ktorá môže poslúžiť ako odkladací stolík?

 

Dřevěná lavička bílá

 

Slniečko niekedy poriadne páli. Príjemný tieň Vám poskytne záhradný slnečník v béžovej farbe s hravými bodkami, zdobený dookola veselými strapcami. Odpočinok Vám ešte viac spríjemnia romantické vankúšiky posiate kvetinkami. Ak bude trochu chladnejšie, schovajte sa do náručia hebučkej deky.

Bavlněný přehoz Blue Paisley cream 180x130

Obr. Bavlnený prehoz Blue Paisley cream 180×130 1364 Sk

Keď sa vonku začne stmievať, môžete okolie prežiariť magickým svetlom zo svietnikov. Báječne sa budú vynímať zavesené na strome alebo napríklad v altánku, ale aj na stole alebo na zemi. Prekrásne svietniky zdobené nápaditými výrezmi, ktoré vytvárajú čarovné tvary.

Oblasť Provence má zrejme každý spojenú s lánmi voňavej levandule. Jej vôňu si môžete dopriať prostredníctvom francúzskej prírodnej kozmetiky a bude Vás sprevádzať na každom kroku.

Vneste na svoju záhradu kúsok Provence a užite si báječné leto plné pohody vo francúzskom štýle.

Sušená levandule

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!