Tiež radi spriadate svoje plány s papierom a ceruzkou v ruke? Choďte na to štýlovo – s novinkami od Busy B!

Adresář Slim Busy B

 

1 / Poďte si to naplánovať

Kolobeh všedných dní nám všetkým každodenne prináša veľa povinností. Začína to už v škole a pokračuje niekedy voľnejším, ale väčšinou skôr svižným tempom po celý život. A hoci trénovanie pamäte je určite zdravé, nie je od veci si všetky svoje úlohy, nákupné zoznamy, termíny a kontakty  niekam zaznamenať. Nič proti moderným technológiám, ale ruku na srdce – dopraje vám mobilný telefón ten blažený pocit, keď hrubou čiernou fixkou odškrtáváte ďalšiu splnenú úlohu zo svojho zoznamu? A čo potom, keď vás uprostred dňa osvieti nápad, myšlienka, riešenie problému? Skrátka, mať po ruke aspoň jeden poriadny zápisník je aj v dnešnej modernej dobe nutnosť.
psací pero s pouzdrem Busy B

Britské papiernictvo Busy B už možno poznáte a viete, že plánovanie s ich zápisníkmi, diármi a plánovačmi sa mení z nutnosti v nekonečnú zábavu. Majú nielen krásny dizajn, ale sú vždy dokonale prepracované a dotiahnuté do posledného detailu. Tak napríklad najnovšie diáre Fashion, Floral a Spot vám vystačia na celých 17 mesiacov, počnúc tohtoročným augustom.Diář Fashion Busy B

2 / Zapíšte si za uši

Štýlové zápisníky vám pomôžu zorganizovať pracovný aj osobný život, pripomenú všetky dôležité dáta narodenín a výročí, obsahujú priestor na zapísanie časových rozvrhov. (Či už vašich alebo vašich detí – mať prehľad o všetkých krúžkoch tiež nie je na zahodenie, že?). Navyše majú praktické vrecká na založenie fotiek či vizitiek a mnoho ďalších vychytávok vrátane gumičky na uzavretie a pútka na pero. Skrátka dokonalí osobní asistenti!

Školní diář Spot

Svoje osobné povinnosti teda máte pod kontrolou, niektoré aktivity je ale dobré mať na očiach pekne týždeň po týždni. K tomu skvele poslúžia najnovšie týždenné plánovacie kalendáre, ktoré budete mať vždy po ruke na pracovnom stole alebo prichytené magnetmi doma na chladničke. Oba trhacie kalendáre majú dostatočné množstvo listov na celoročné plánovanie.

Trhací týdenní kalendář

 

Rodiny s deťmi určite ocenia mesačný plánovací kalendár s kolónkou pre aktivity každého člena rodiny a praktickou kapsou na ukladanie dôležitých dokladov. Tá sa dá využiť na vstupenky do divadla alebo na koncert, na ktorý sa v danom mesiaci spoločne chystáte. A pozor – kalendár Floral opäť začína augustom, takže ho využijete po celý budúci školský rok. Ku kalendáru patrí aj sada farebných samolepiek, ktorými môžete svoje plánovanie osviežiť.

Měsíční plánovací kalendář

3 / Nalepte odkaz na chladničku

Samolepky, nálepky a darčekové štítky na označenie významných dát či podujatí vo vašich diároch sú ďalšou špecialitou od Busy B. A iste si viete predstaviť široké možnosti ich využitia. Prelepíte s nimi darčekový balíček, prikrášlite listovú obálku alebo list, ktorý obsahuje, použijete ako ozdobnú menovku.

Nálepky Heart

Samostatnou (a veľmi zábavnou) kapitolou v sortimente Busy Blepítka najrôznejších farieb, tvarov a veľkostí. Áno, máme na mysli nápaditú obdobu chronicky známych „žltých papierikov“, na ktorých zanechávate deťom odkazy, aby nezabudli vyvenčiť psa, a manžela láskyplne informujete, že večera je v rúre 🙂 Minilepítka potom krásne využijete na označenie stránok v diári, knižke či časopise, ku ktorým sa potrebujete v budúcnosti vrátiť.

Lepítka Pink Floral

4 / Pre milovníkob poriadku

Ak vás rozčuľuje množstvo účteniek, ktoré sa vám za týždeň nahromadí v peňaženke, a súčasne máte radi prehľad o svojich výdavkoch, určite si skvele porozumiete s notesom na domáce účtovníctvo. Zabudnite na kopy účteniek v škatuliach od topánok! Vychytaný notes od Busy B má každú stránku s prehľadom výdavkov opatrenú papierovým vreckom, do ktorého všetky účtenky úhľadne uschováte. Až budete potrebovať vybaviť reklamáciu alebo skontrolovať bankový výpis, budete presne vedieť, kam siahnuť!

Notes na domácí účetnictví

5 / Pre cestovateľov

A Busy B ide ešte ďalej! A to doslova – má totiž v zásobe aj kolekciu pre cestovateľov. Menovky na batožinu Fashion sa budú hodiť každému, kto trávi veľa času na cestách. Ak sú prevažne pracovné, menovky štýlovo doplní diár, puzdro na písacie potreby, na cestovné doklady aj peňaženka z rovnakej série.

Jmenovky na zavazadla

6 / Pre nastávajúcih rodičov

Milou a užitočnou novinkou od Busy B je kolekcia pre bábätká. Lepšie povedané, pre ich rodičov a starých rodičov. Ešte než sa bábätko narodí, môže si budúca mamička do tehotenského denníka Baby B zaznamenávať všetko, čo s týmto krásnym obdobím súvisí. Môže si zapisovať si svoje pocity, viesť si záznamy o zdravotných kontrolách, doplniť fotografiami z ultrazvuku a zoznamom všetkého, čo je potrebné pred príchodom bábätka na svet obstarať. Hneď po narodení bábätka môžu jeho rodičia aj starí rodičia pokračovať v dokumentovaní všetkých významných momentov jeho prvého roku v Denníku bábätkaDenníčku vnúčatka Baby B.

 

Deníček miminka Boy

 

 

Celú kolekciu dopĺňa sada 24 veselých kartičiek s míľnikmi v živote bábätka, na ktoré môžu pyšní rodičia zaznamenať jeho pokroky, prvý úsmev, zúbok, krôčik. Skrátka všetko, čo je v živote bábätka významnou udalosťou, ktorá si zaslúži byť zaznamenaná.

Kartičky s milníky miminka

 

7 / Blíži sa svadba

Veľkou témou medzi novinkami od Busy B je svadba. Svadobná sezóna vrcholí zvyčajne na jar, avšak plánovať treba ďaleko dopredu. S kolekciou plánovacích notesov, svadobných zložiek, menoviek aj drobných svadobných dekorácií Bride to B bude hračkou nielen organizácia, ale aj priebeh vášho veľkého dňa. Krásne svadobné spomienky si potom môžete uchovať v štýlovej pamätnej papierovej krabici, kde budete mať všetky fotografie, svadobné priania a drobné darčeky pekne pohromade.

Svatební plánovač Bride to B

 

 

Ako vidno, plánovanie s Busy B je štýlové a zábavné! Nechajte sa očariť a bavte sa plánovaním svojho života!

 

Ivana & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!