Rovnako ako každý rok, aj tento rok prichádza s prvými novoročnými dňami tradičný januárový výpredaj a zľavy. Od 3. 1. až do 31. 1. si vychutnajte naše zľavy naplno! Zlacnili sme pre vás veľa krásnych kúskov, s nákupom ktorých ste možno doteraz váhali. Zaujíma vás, o aké produkty sa jedná? Na výpočet tých najkrajších sa pozrite v našom článku.

Tipy na nákup

Základom každého slávnostného aj všedného stolovania je štýlové prestieranie. Slamené prestieranie so striebornými okrajmi z dielne dánskej značky Green Gate rozhodne rozžiari každú tabuľu!

Slemené prestieranie Green Gate

A keď už sme pri stolovaní, na žiadnej tabuli nesmú chýbať ani elegantné poháre na vodu. Poháre na nízkej stopke od Madam Stoltz sa hodia ku všetkým príležitostiam a navyše sú ideálne aj na servírovanie koňaku či brandy.

Pohár na vodu/koňak Frond

Urobte si radosť štýlovým hrnčekom! Modrý keramický hrnček od Rice je tak akurát veľký, aby sa doňho vošlo veľa tekutín a nemuseli ste si stále chodiť dolievať. Z neho sa vám bude skrátka piť jedna radosť!

Velký keramický hrnek Rice

Riešite problém s nedostatkom úložného priestoru? V tom prípade vás určite zaujmú nádherné okrúhle kartónové boxy od Bloomingville v hnedých odtieňoch. Vybrať si môžete dokonca z troch druhov líšiacich sa nielen veľkosťou, ale aj vzorom.

Úložná okrúhla krabica Brown
Pokiaľ zháňate skôr niečo, čím by ste skrášlili svoj nábytok, skúste to s plastovými úchytkami v jemnej krémovej farbe. Nábytková úchytka v tvare tulipánu zapadne kamkoľvek a váš domov tak aj vďaka takejto maličkosti získa zbrusu nový náboj.

Nábytková úchytka Tulip Creme

Kto však hovorí, že sa musíte zameriavať len na veci pre domácnosť? Urobte radosť aj sebe samej! Trebárs vitamínovou pleťovou maskou. Maska s vôňou grapefruitu od obľúbenej dánskej značky Meraki dodá vašej pokožke výživu, ktorú v zime toľko potrebuje.

Vitamínová pleťová maska Grapefruit

Tak čo, padol vám niektorý z produktov do oka? Tak s jeho nákupom neváhajte, pretože všetky kúsky miznú rýchlosťou blesku!

Všetky produkty s jedinečnými cenami nájdete tu.
Radostné nakupovanie Vám praje tím Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!