Chystáte sa obliecť vaše vianočné darčeky do slávnostného? S našimi tipmi na vianočné balenie darčekov im to pod stromčekom naozaj pristane!

Čaro Vianoc je tiež ukryté v úhľadne zabalených balíčkoch, ktoré sa na Štedrý večer zázračne objavia pod vyzdobenými stromčekom. Určite ich chcete mať čo najkrajšie, ale nie je potrebné sa stresovať, ak záhyby vianočného papiera presne nepasujú. Ak balíte vianočné darčeky s láskou, pridáte štipku kreativity a máte po ruke správne pomôcky, nejaká tá drobná nedokonalosť bude Ježiškovi určite odpustená!

Baliaci papier Snowflakes Red

Základom je baliaci papier..

Ako prvý vyberte krásny baliaci papier, ktorý lahodí vášmu oku a doladí celú vianočnú výzdobu. Pokiaľ sa rozhodnete darčeky zahaliť do papiera s jemnou potlačou vianočných motívov, stačí potom už len hotový balík previazať jednoduchou stuhou v zhodnej farebnosti s potlačou. Zdobenú stužku zase použite v prípade, že sa rozhodnete pre papier jednofarebný. Skrátka čím ozdobnejší papier, tým jednoduchšia stužka či povrázok a naopak.

Sada Chalkboard

Popustiť uzdu svojej kreativite môžete so sadou na výrobu vianočného papiera Chalkboard, imitujúcou čiernu tabuľu, na ktorú bielu fixkou vykúzlite svoje vlastné vianočné prianie

Niekomu možno úplne nevyhovujú stužky a povrázky a napriek tomu by rád zabalený darček niečím dotvoril. Vyšperkujte vianočný obal washi páskami. Môžete nimi stužku úplne nahradiť alebo na balíčku vyčarovať rôzne ozdobné motívy – čo takto hviezda alebo stromček z rôznofarebných washi pások? Hravé balíčky zaujmú, hlavne deti budú určite nadšené (pre inšpiráciu sa pozrite na náš blog).

Washi páska Bloomingville

Finálne úpravy

Teraz už stačí len hotové balíky dozdobiť podľa fantázie a vkusu. Voľbou číslo jedna sú ozdobné menovky, pod stužku môžete ale vsunúť aj malú čečinovú vetvičku, červené bobuľky, šišky alebo napríklad priviazať drobnú vianočnú ozdobu, ktorú po rozbalení darčeka pridáte na vianočný stromček.

Baliaci papier Snowflakes Res

Ak vám na dokonalé zabalenie darčekov neostáva toľko času, koľko by ste si predstavovali, nie je nič jednoduchšie, ako vložiť ich do vianočných darčekových sáčkov. Potom už stačí len prelepiť ozdobnou menovkou a je hotovo.

Vianočný sáčok Chic Antique

Romantické vianočné balíčky od Chic Antique

 

A nezabudnite na vianočné priania. Môžete ich buď sami vytvoriť (spomínate na washi pásky?) Alebo vpísať svoju vianočnú gratuláciu do niektorej z krásnych kartičiek s vianočnými motívmi a v obálke vsunúť pod darčekovú stužku.

Vianočné prianie Maileg

„Vyšívané“ prianie od Maileg poteší malých aj veľkých.

Prajeme Vám, nech svojimi darčekmi, s láskou a starostlivosťou zabalenými, prinesiete veľa vianočnej radosti!

Ivana & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!