K Vianociam samozrejme neodmysliteľne patria vianočné darčeky. Či už je pre vás vyberanie a nákup vianočných darčekov radosťou, alebo skôr naopak, veríme, že uvítate aspoň malú pomoc v podobe tipov na jedinečné vianočné darčeky pre celú rodinu.

Nákup vianočných darčekov – pre niekoho nočná mora, pre iného veľká radosť, na ktorú sa každý rok teší. Nech už patríte do ktorejkoľvek skupiny, iste vám prídu vhod tipy na vianočné darčeky nielen pre blízku rodinu, ale aj pre kamarátov a známych. Vybrali sme originálne vianočné darčeky, ktorými obdarovaných zaručene potešíte.

 

 

darek

 

Navyše všetko môžete nakúpiť pekne z pohodlia svojho domova a vyhnete sa tak predvianočnému chaosu v obchodoch a veľkých nákupných centrách. A tiež získate jedinečné kúsky, ktoré len tak niekde nezoženiete.

Ideme na to. 🙂

Pre mamičku alebo babičku

Bavlnená šatka

Žiadna žena nepohrdne príjemnou bavlnenou šatkou, ktorá krásne zahreje v chladnom počasí. Nádherná šatka z dielne IB Laursen dodá outfitu vašej mamičky či babičky ten správny šmrnc.

 

 

šátek

Slamená taška

Potešte svoju mamičku alebo babičku praktickým darčekom v podobe štýlovej ručne vyrobenej slamenej tašky. Táto úžasná taška sa hodí nielen na nákupy, ale aj na pláž či na piknik.

 

taška

Fotorámik

Babičky i mamičky si veľmi rady vystavujú fotky svojich detí a vnúčat. Vo fotorámiku s opierkou, ktorý je tvorený dvoma sklenenými doskami zasadenými v šedom kovovom ráme, budú fotky vyzerať skrátka nádherne. Rámček je navyše vybavený imitáciou hrdze a výraznou patinou.

 

ramecek

Darčeková sada

Kozmetika síce patrí skôr k takým klasickým darčekom, ale môžete ju pozdvihnúť na inú úroveň vďaka kozmetike značky Heathcote & Ivory. Dá sa charakterizovať slovami – nádherné vône, kvalitné zloženie a romantické obaly, ktoré si zamilujete na prvý pohľad. Napríklad darčeková sada pre starostlivosť o ruky poteší každú ženu.

sada

 

Pre otecka a dedka

Hodinky Triwa

Ozdobte oteckove alebo starého otca zápästie elegantnými hodinkami značky Triwa. Každého muža iste osloví ich dokonalé spracovanie, a tiež ho poteší vedomie, že sa na ne môže vždy spoľahnúť.

 

 

hodinky

 

Balzam po holení

Kozmetika nie je len ženskou záležitosťou. Väčšina mužov sa holí, a tak sa im určite bude hodiť kvalitný balzam po holení, ktorý ich pleť krásne upokojí a príjemne prevonia.

balzám

Pohár na whisky

Milovníkov whisky poteší elegantný brúsený pohár, z ktorého tento zlatistý nápoj bude chutiť ešte lepšie. K poháriku nezabudnite pribaliť aj fľašu kvalitnej whisky.

 

skleni

Pre deti

Textilné prasiatko

Všetky deti určite uchváti kúzelné textilné prasiatko, ktoré im bude robiť milú spoločnosť v izbičke. Môže napríklad strážiť pri postieľke, aby sa im zdali samé krásne sny.

 

prasatko

Devčenská šperkovnica

Všetkým malým parádniciam urobí radosť vlastná šperkovnica, aby už nemuseli chodiť do tej mamičkinej. Šperkovnica v sebe navyše ukrýva veľké množstvo rôznych doplnkov do vláskov, ktoré si dievčatká zamilujú.

 

šperkovnice

Rytiersky meč

Žiadnemu malému rytierovi by rozhodne nemal chýbať meč. Ako inak by mohol zachraňovať princeznú pred zlým drakom? Váš malý rytier si s ním užije veľa zábavy.

 

 

meč

Vankúš s výplňou

Máte doma tínedžerku a premýšľate, čím by ste ju tak mohli potešiť? Ružový vankúšik s obrázkom slečny si iste zamiluje. Pekne doladí jej posteľ či kreslo a bude sa jej na ňom krásne spať.

 

pokoj

Pre kamarátku/kamaráta

Počas Vianoc chceme samozrejme potešiť nielen svojich najbližších, ale aj kamarátov.

 

Betonový svietnik

Hitom tohtoročnej sezóny je betón a z neho vyrobené krásne vianočné dekorácie. Urobte radosť svojej kamarátke jedinečným betónovým svietnikom. Týmto štýlovým darčekom ju zaručene prekvapíte a potešíte. A môžete si napríklad spolu niekedy sadnúť a vychutnať si voňavú kávičku pri zapálenej sviečke.

 

 

bet

Dózička z betónu

Krásnym darčekom môže byť aj okrúhla betónová dózička, ktorá sa skvele hodí ako šperkovnica a súčasne veľmi pekne ozdobí napríklad toaletný stolík v spálni. A keď do nej schováte nejakú dobrôtku, poteší ešte viac.

 

 

dozicka

Čaj Tafelgut

Ak vaša kamarátka či kamarát patrí medzi milovníkov čaju, pozrite sa na kvalitné a výborné čaje značky Tafelgut. Môžete vyberať zo sutočne pestrej ponuky rôznych príchutí.

 

čaj

 

 

Veríme, že sme vám aspoň trochu pomohli. Pozrite sa aj do kategórie Tipy na darčeky, kde nájdete veľa ďalšej inšpirácie. A ak si ani potom predsa len nebudete vedieť rady, darčekový poukaz to istí. 🙂

 

poukaz

 

 

Prajeme vám príjemné nakupovanie vianočných darčekov! A myslite na to, že ak budete darčeky vyberať a darovať s láskou, nemôžete šliapnuť vedľa.

Lenka & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!