Vaše deti si ešte užívajú prázdnin, ale vy už začínate premýšľať, ako im spríjemniť návrat do školských lavíc? Okrem lákadiel vo forme prísľubov opätovného stretnutia sa s kamarátmi a milou pani učiteľkou ich určite pozitívne naladí na školskú nôtu pár úplne nových školských pomôcok.

Detský kufrík Blush

 

A tak ešte než 1. septembra vyrazíte zháňať všetky tie predpísané zošity so správnym odstupom riadkov, ceruzky príslušnej tvrdosti a guľôčkové perá, skúste im s nami v predstihu vybrať pár naozaj štýlových školských potrieb, s ktorými sa budú do školy určite tešiť!

Kufrík na výtvarnú

Pastelky a vodovky, tempery a štetce, plastelína … to všetko a ešte oveľa viac budú deti potrebovať mať v škole pekne pohromade. Kúpte deťom na výtvarné potreby sadu roztomilých a praktických kufríkov – v najväčšom sa zabývajú pomôcky na výtvarnú, do stredného si môžu dať napríklad pastelky a fixky a najmenší im nechajte na tajné poklady.

Detský kufrík Bloomingville

Zvlášť prváci budú určite nadšení, že okrem novej aktovky

dostanú aj vlastný školský kufrík a vy sa budete môcť čoskoro potešiť ich výtvarnými dielami

 

 

Taška na cvičebný úbor

Namiesto často používanej, ale našťastie čím ďalej menej obľúbenej igelitky uložte deťom prezuvky alebo cvičky a oblečenie na telocvik do niektorej z plátených tašiek od Bloomingville.

 

Detská plátená taška

 Menším deťom sa určite zapáči potlač ilustráciami zvieracích kamarátov,

väčším školákom v rámci precvičovania angličtiny sadnú tašky s nápismi pobádajucim k akcii

Krabička na desiatu

Skoncujte so zvyškami desiat, ktoré objavíte na dne školskej tašky až po dôkladnej inšpekcii. Desiatové boxy a krabičky ochráni aj mäkké ovocie pred roztlačením medzi učebnicami a navyše sú krásne! Uvidíte, že aj tým najväčším odporcom vitamínov bude zdravá desiata z farebných škatuliek chutiť tak, že už žiadne zvyšky nebudete musieť riešiť! Nezabudnite ani na pitný režim a pripravte deťom ich obľúbenú ovocnú šťavu do štýlovej ľahučkej fľaše od Bloomingville.

Krabička na desiatuKrabička na desiatu Girls Star od Rice pojme väčšiu desiatu aj ovocný zákusok

 

Školské potreby v detskej izbičke

Ak máte doma budúceho prváčika, určite ste už museli urobiť pár zmien v jeho detskej izbičke. Písací stôl a stoličky sú už na mieste, záťažová skúška vás ale ešte len čaká, až vaše dieťa prinesie domov všetky učebnice, zošity a poznámkové zápisníky. Zásuvky písacieho stola zvyčajne všetko nepostrehnú, a preto nie je nikdy na škodu zavesiť nad stôl jednu alebo dve poličky na drobné školské pomôcky, aby váš školák mal všetko na očiach.

 

Poličky a úložné boxy Bloomingville

Poličky aj úložné boxy sa budú skvele hodiť na ukladanie školských pomôcok

 

Na učebnice zase dobre poslúži úložný box na kolieskach, ktorý možno ľahko zasunúť pod stôl alebo jednoducho premiestniť k posteli, ak by si snáď váš študent potreboval pred spaním zopakovať látku. Tiež školský batoh by mal mať po príchode domov svoje pevné miesto. Prečo ho nezavesit na štýlový vešiačik v detskej izbe alebo v predsieni, kde aktovka počká na ranné vyzdvihnutie?

Detský háčik Rabbit/Beaver

Králik alebo bobor? Vyberte deťom štýlový háčik na zavesenie školskej aktovky!

Nástenka

Každé školopovinné dieťa sa postupne učí deliť svoj čas medzi školské povinnosti a zábavu. Aby bolo čo najskôr v tomto smere samostatné, zaveste mu nad písací stôl poriadnu nástenku, kam si pripne svoj rozvrh hodín, zoznam úloh do školy a vystaví svoje školské výtvory aj diplomy zo športových súťaží.

Tabuľa s nástenkou na odkazy

Prvákom a mladším deťom sa určite zavďačíte nástenkou kombinovanou s tabuľou,

na ktoré si môžu aj doma precvičovať písanie prvých písmeniek

Kam s ceruzkami?

Ceruzky a perá a sú základné školské pomôckou a od 1. triedy už budú vaše deti stále sprevádzať. Preto ich budú chcieť určite mať uložené pekne pri ruke na písacom stole. K tomu najlepšie poslúži pohárik, ktorý bude len ich. Urobte im radosť niektorým z kolekcie Bloomingville, tí najmladší sa určite budú radovať z pohárika na ceruzky „podpísaného“ začiatočným písmenom ich mena.

 Hrnček Abeceda

Keramické hrnečky z kolekcie Abeceda od Bloomingville

Písmenká

Špeciálne pre prváčikov máme jeden tip navyše. Aby sa im nové písmenká dobre učili, zaveste im na stenu plagát s veselou abecedou od Maileg, s ktorým si môžu pri učení písmeniek aj trochu zacvičiť. Do postieľky im zase môžete zaobstarať písmenkového „miláčika“.

Plagát Jógová abeceda

Plagát Jógová abeceda, Maileg

 

Užite si zvyšok prázdnin a nezabudnite 1. septembra vykročiť pravou nohou!

 

Ivana & Bella Rose

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!