Práve vrcholí čas presádzania a sadenia rastlín. Doprajte svojim kvetinám nielen láskyplnú starostlivosť, ale aj kvetináče, ktoré ešte viac podtrhnú ich krásu.

Rovnako ako si ľudia kupujú nové šaty, občas je potreba presadiť kvety a dopriať im nový oblek v podobe kvetináča. Z našej pestrej ponuky farieb, tvarov, materiálov a štýlov si vyberie úplne každý. Presvedčte sa sami.
K presádzaniu budete potrebovať nielen kvetináče, ale aj ďalších pomocníkov. Jedným z nich je záhradný stolík so zinkovou doskou. Na takomto stolíku sa Vám bude pracovať jedna báseň. Originálny stolík môžete využiť nielen na záhrade či terase, ale aj v interiéri. Stačí naň postaviť čarovnú lampu či kvetinu a o krásnu dekoráciu máte postarané.

stolekPripravte sa na presádzanie

Ak sa Vám nechce kupovať celý stolík, môžete si zaobstarať veľký zinkový podnos s vysokým okrajom, na ktorom sa budete môcť svojim rastlinám v pokoji venovať. Tácku možno využiť aj namiesto misiek pod kvetináče alebo do nej môžete postaviť tégliky so sadeničkami paprík, paradajok a ďalšej zeleniny.

tác
Správnemu záhradkárovi samozrejme nesmie chýbať lopatka! Vďaka veselej žltej farbe našej lopatky Vás bude presádzanie či kyprenie pôdy baviť ešte viac. A keď s ňou zrovna nebudete záhradníčiť, môže sa stať veľmi pekným dekoračným prvkom.

lopatka

Hurá na výber kvetináčov!

A teraz už hurá na výber vhodných kvetináčov!
Dodajte svojej terase alebo záhrade rustikálny nádych pomocou okrúhleho kvetináča vyrobeného z pozinkovanej ocele. Kvetináč je navyše vybavený patinou, aby pôsobil starodávnym dojmom. Tento neprehliadnuteľný kúsok bude nielen Vašej terase krásne dominovať.

květináč

Pokiaľ si potrpíte na jednoduchú eleganciu, hladký keramický kvetináč bude správnou voľbou. Najlepšie sa bude vynímať na okennom parapete alebo na nejakej originálnej poličke.

květináčky
Ste romantická duša? Ak áno, umiestnite svoju obľúbenú kvetinu do nežného kvetináča v bielej farbe, ktorý je navyše zdobený patinou a imitáciou hrdze. Vďaka retiazke s háčikom ho môžete umiestniť, kamkoľvek budete chcieť.

závěs

Lámete si hlavu, kam zasadiť svoje obľúbené bylinky? Vyskúšajte roztomilé oceľové kvetináčiky na praktickom podnose, ktoré môžete mať stále po ruke.

sada

Kvetináče však nemusia slúžiť len na sadenie rastliniek. Skúste nejaký pekne veľký použiť ako odkladacie miesto pre náradie, na odkladanie dáždnikov alebo napríklad ako štýlový kôš na odpadky.

velky

Pozrite si tiež ostatné kvetináče, ktoré na Vás už netrpezlivo čakajú na tomto mieste.
Prajeme Vám príjemné záhradkárčenie!

 

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!