Konečne sme sa tento rok dočkali krásneho a teplého počasia, ktoré priam nabáda ku posedeniu vonku na čerstvom vzduchu. Poďte sa zoznámiť s novinkami, ktoré by Vám tento rok nemali chýbať.

Snáď všetci radi trávime jarné a letné mesiace niekde vonku na čerstvom vzduchu. Oživte svoju terasu či záhradu novinkami z našej pestrej ponuky doplnkov. Vďaka nim si relax, posedenie s priateľmi alebo napríklad grilovanie užijete na maximum.

Zoznámte sa s našimi favoritmi.

K posedeniu vonku neodmysliteľne patrí lampáš. Nevšedný sklenený lampáš s mosadzným rámom osloví najmä milovníkov originálneho dizajnu a geometrických tvarov. Tento lampáš sa však bude skvelo vynímať aj v moderne zariadených interiéroch.

lampáš

Doprajte si kvapku luxusu aj vonku. Úchvatná obliečka na vankúš s nádychom orientu, ktorá kombinuje zelenú a zlatú farbu, je ako stvorená pre priaznivcov bohémskeho štýlu.obliečka

 

Nezabúdame ani na milovníkov romantického štýlu. Hojdacia sieť z pevnej bavlny je nádherne zdobená háčkovanými detailami a strapcami. Je veľmi pohodlná a strávite v nej veľa príjemných chvíľ, kedy budete relaxovať pod šírym nebom.sieť

Posedenie vonku so sebou prináša aj jednu nemilú záležitosť, a tou je všadeprítomný hmyz, ktorý rád ochutnáva jedlo a pitie. Uložte svoje dobroty na bambusový podnospraktickou sieťkou a hmyz nebude mať šancu. Ide o praktický a súčasne štýlový doplnok nielen vonkajšieho stola, ale aj kuchyne či jedálne.

podnos

Predovšetkým v horúcom počasí by sme nemali zabúdať na dodržiavanie pitného režimu. S tým nám pomôže úžasná päťlitrová sklenená nádoba s plastovým kohútikom. Uvidíte, že aj deti budú nadšené, keď si budú môcť samy načapovať napríklad výbornú domácu limonádu.

nádoba

 

Nádobu na limonádu skvelo doplnia sklenené fľaštičky s plechovým viečkom zdobeným hravými bodkami, ktorých súčasťou je aj slamka. Navyše poháre sú usadené v kovovej prepravke, ktorá uľahčuje servírovanie.

poháre

 

Celú ponuku výrobkov, ktoré sa vzťahujú k vonkajšiemu posedeniu, nájdete pekne pohromade na tomto mieste.
Prajeme Vám príjemné posedenie vonku.

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!