Ako zútulniť akúkoľvek izbu rýchlo a jendoducho? Odpoveď je ľahká: pomocou štýlového obrázku.

Lámete si hlavu, čí rýchlo a ľahko dekorovať interiér? Potešte svoje steny originálnymi obrazmi z našej ponuky.

 

Do detskej izby

Máte radi tajomstvá? Práve pre Vás sme pripravili priam magicky pôsobiace obrázky zo Švédska, ktoré nemôžete nemilovať. Každú vyobrazenú postavičku navyše sprevádza kúzelný príbeh. Nechajte sa vniesť do sveta fantázie…

obrázok

 

Steny detskej izby ozdobte nádhernými obrázkami z detskej kolekcie Bloomingville. Tieto nežné obrázky so zvieratkami potešia ako dievčatká, tak chlapcov. Na stenách budú vyzerať krásne samostatne aj v skupinke.

obrázky bloomingville

 

Písmenkový obrázok sa bude hodiť nielen do detskej izby, ale stane sa pekný doplnkom Vašej obývačky či pracovne. Deti sa vďaka nemu môžu naučiť poznávať písmenká.

obrázok letters

 

Do obývačky či pracovne

Holé steny si môžete ozvláštniť aj jedinečnou vintage potlačou papradia. Čierny rám bude krásne ladiť s akoukoľvek farbou steny aj nábytku.

papradie

 

Čiernobiely plagát švédskej umelkyne Magdaleny Tyboni je doslova nadčasový a určite si ho zamilujete. Rovnako ako perly aj tento obraz sa stane dokonalým šperkom pre Vaše steny.

perly

 

Milujete jednoduchosť a výstižnosť? Štýlový obraz s čiernym nápisom spĺňa oboje. Zaveste si ho na stenu alebo ho len postavte na bielizník a oprite o stenu. A ak Vás raz omrzí, nie je nič jednoduchšie než obrázok vyňať a vymeniť ho za iný.

obrázok just be cool

 

Viete, čo Vám zdvihne náladu každý deň? Elegantný obrázok v zlatom ráme s jednoduchým nápisom Happy. Kedykoľvek sa naň pozriete, vykúzli Vám úsmev na perách. To nám môžete veriť.

obrázok happy od Bloomingville

 

Pre milovníkov geometrie sme pripravili originálny obrázok so sivo-čiernou tlačou. Opäť mu to pristane buď samostatne alebo aj ako súčasť väčšej skupinky obrazov.

geometry

Do kuchyne

Nezabudnite ani na kuchyňu! Obrázok s milým kuchynským motívom ju krásne rozžiari a ešte viac zútulní.

obrázok do kuchyne od Bloomingville

Naše obrázky sa hodia do absolútne každej miestnosti.

Nebojte sa experimentovať a pri výbere sa riaďte hlavne svojim srdcom. Potom sa nemôžete pomýliť.

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi!